werkwijze

Animitta bloemenveld 2014 144Als ik eerst kennis heb gemaakt met jou en je probleem kan ik inschatten wat nodig is. Dat kan door middel van helderziendheid, heldervoelendheid  en helderwetendheid, NLP, energetische behandeling en klank.

De helende en transformerende energie kan via een gesprek, stilte, hartoverdracht of via de handen overgebracht worden. Ook is het mogelijk dat ik op verschillende lagen van leven kan schouwen, waardoor iets van een incarnatieprobleem herkend zou kunnen worden, een voorval in het leven vanaf de geboorte, een overtuiging die belemmerend is kan uitleggen.

Belangrijk blijft echter dat de cliënt tot eigen inzicht kan komen. Ook is het belangrijk dat je zelf besluit tot verandering.  Hiermee zet je het zelfgenezend vermogen in werking!

 Een behandeling kan op de volgende wijze:

*Individueel: in een persoonlijk consult, meestal is een aantal keren terugkomen belangrijk voor een stevige zetting

*Gericht op een lichamelijk probleem, soms met inzet van middelen

*Gericht op een geestelijk of spiritueel probleem

*Gericht op ‘entiteiten’

*Gericht op dieren, speciaal voor paarden

*Gericht op coaching, om je bijvoorbeeld te begeleiden op je weg in het paranormale, of naar dieper inzicht in het (spirituele-)leven,

*Relatieconsult: de laatste decenia staan relaties enorm onder druk. De individuele ontwikkelingen mogen zo snel gaan de laatste tijd dat het moelijk is om het van elkaar bij te houden. Het signaleren van problemen is gemakkelijk, maar er werkelijk samen uitkomen, zodat ieder zijn eigen individuele ontwikkelingspad kan lopen is moeilijk. Voor partners die even niet zo goed weten wat ze met hun relatie aan moeten omdat de energie helemaal of gedeeltelijk stagneert kan een inzicht in de dieper liggende niveaus heel verfrissend zijn. Na 1 enkel consult kan toch al grote openheid in de situatie geconstateerd worden. Een gevoel dat het hart weer open mag, liefde weer ervaren, of de emoties weer ‘beteugeld’ zijn.

Het is natuurlijk ook mogelijk een tijdje spiritueel begeleid te worden om de veranderde inzichten tot uitdrukking te kunnen brengen.

Eckhart Tolle schrijft dat je huidige relatie precies die juiste relatie is om te ontwaken. Je ergernissen kansen zijn om te ontwaken.

Om werkelijk in contact te zijn met wat er is, is het belangrijk inzicht te krijgen in je blinde vlekken en opening te bieden aan de ander, dus ook aan je zelf.

Wat een fantastisch gegeven om samen deze enorme kans te grijpen!

*E-mailconsult: via e-mail kan ik vragen beantwoorden, zonder dat de cliënt de (lange) reis naar De Wijk hoeft te maken.