werkwijze

 

Energetische Therapie richt zich op het herstellen van de energie en het bevorderen van het zelfherstellend vermogen van de mens. Deze therapie behandelt zowel fysieke en geestelijke klachten.

Energetische Therapie is niet nieuw, het bestaat al vele duizenden jaren. In de laatste decennia is er steeds meer fundamenteel onderzoek gedaan, waardoor energetische therapie nu beter wordt begrepen en kan worden geplaatst in een heldere, overkoepelend wetenschappelijke zienswijze. Deze zienswijze verenigt de inzichten van de klassieke natuurkunde, de kwantumfysica en de biologie/biofysica.

De energetisch therapeut kan desgewenst energie toevoegen of afvoeren. Hierdoor worden blokkades opgeheven en de energiestroom hersteld. De energetisch therapeut kan de cliënt helpen om een bewustzijnsverandering op gang te brengen, zodat het herstel stand houdt. Het proces is erop gericht dat de cliënt terug in zijn kracht komt te staan en de regie (her)neemt over zijn eigen leven.

*Tekst van de website van Het Verbond voor Energetisch Therapeuten . Lees meer, zie www.VVBET.nl

 

Een behandeling vindt plaats door de energieoverdracht via de lichaamspunten, de verbinding met de energielagen en het bewustzijn, de herinneringsfactor van het lichaam, door schouwen (beelden waarnemen uit het verleden, ofwel op een denkbeeldige afstand toekijken om de situatie te overzien) door een gesprek, door het maken van helende klanken,  enzovoort. Dit alles ondersteunt door de enorme kosmische krachten van onze Oorsprong.

Ik breng altijd naar voren wat ik waarneem zodat je zelf onderzoek kan doen op het moment van behandeling hoe het zit. 

Ook kan het inzetten van supplementen belangrijk zijn, aanpassing van voeding en dergelijke.

Met de biotensor kan daarin getest worden.

Een behandeling kan op de volgende wijze:

*Individueel: in een persoonlijk consult, meestal is een aantal keren terugkomen belangrijk voor een stevige zetting

*Gericht op een lichamelijk probleem, soms met inzet van middelen

*Gericht op een geestelijk of spiritueel probleem

*Gericht op ‘entiteiten’

*Gericht op dieren, speciaal voor paarden

*Gericht op coaching, om je bijvoorbeeld te begeleiden op je weg in het paranormale, of naar dieper inzicht in het (spirituele-)leven,

*Relatieconsult

*E-mailconsult: via e-mail kan ik vragen beantwoorden, zonder dat de cliënt de (lange) reis naar De Wijk hoeft te maken.