over mij

 

Energetische Praktijk voor Transformatie

Sinds 1990 werk ik als spiritueel therapeut, waarbij voor mij voorop staat dat ieder mens het zelf-genezende vermogen kan activeren.

Door diepgaand te onderzoeken waaraan de problematiek ten grondslag ligt kun je helen en transformeren.

Heldervoelendheid en helderziendheid en het intunen op de vraag geven mij inzicht waar naar gekeken moet worden.

Het inzicht dat we dan krijgen om de belemmerende kracht aan te geven en wellicht te neutraliseren helpt om weer goed te kunnen ontspannen en daardoor te helen. Inzicht is de sleutel voor heling.

Je wordt bewust worden over oude krachten die al generaties lang spelen, of iets waar jezelf tegen aanloopt in je gevoels- of ervaringssfeer, relaties die je niet goed kunt hanteren, entiteiten, lichamelijke problemen die verholpen moeten worden met natuurlijke aanpak.

In geval van het te behandelen kind, (eigenlijk evenzogoed bij volwassenen waar te nemen probleem) kom ik vaak tegen het al of niet geïncarneerd zijn in dit lichaam om velerlei redenen. Hierdoor ontstaan opvoedkundige zorgen, onlustgevoelens, omgangsproblemen en zelfs ziekte.

Er zijn fases in het helingsproces. Als je nieuw in dit wereldje bent zal ik eerst de toegankelijkheid versterken (body-mind scan en magnetiseren). Het lichaam kan zich instellen op herstel (het zachter maken). Waarna de verdieping plaatsvindt en de belemmerende kracht geneutraliseerd wordt (inzicht en heling). Als deze fase je diepste innerlijk bereikt heeft kan transformatie plaatsvinden (omzetten van negatief naar positief). Je hebt meer inzicht in wie je werkelijk bent en de authenticiteit wordt versterkt.

logo-vvet-rbcz-1